Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
twitter facebook pinterest
Ben jij onze enthousiaste nieuwe inval Bibliotheekmedewerker?

Wil jij bij ons starten, eerst als invaller, in de bibliotheek? Als ons visitekaartje; klantgericht, representatief en communicatief. Bij geschiktheid is er kans op een vast dienstverband en bieden wij je vele doorgroeimogelijkheden. 

Wat verwachten we van je?

Je weet heel prettig onze klanten met een vraag wegwijs te maken in de catalogus, de boeken én digitale media zoals databanken, Internet, E-reader. Je zorgt voor een aantrekkelijke, opgeruimde bibliotheek. Je stelt je actief op naar de klant, communiceert op verschillende niveaus en je werkt flexibel samen. Je speelt in op de vraag met goede service, waarbij je onze mogelijkheden verrassend en succesvol onder de aandacht brengt. Je deelt regelmatig de informatie van de bibliotheek via sociale media. Je benut kansen om met nieuwe klanten in contact te komen. Je vindt het leuk om interactief voor een groep te staan. Een brede interesse is een must. Je wilt graag meer: lezen, taalontwikkeling, achterstandsgroepen, digitale informatie… daar verdiep jij je in en je werkt graag mee aan de verbetering en ontwikkeling van ons aanbod. Ben jij dat? Dan nemen we je graag mee op weg naar…

De bibliotheek van de Toekomst…

De bibliotheek deelt haar plek in de samenleving met mensen die over kennis beschikken die zij willen delen. Het bruist er van het delen van kennis en ervaring, digitaal, met boeken én vooral ook met mensen. Met workshops E-lezen, erfgoed, E-overheid, opvoeding; bibliothecarissen die leerkrachten ondersteunen met leesbevordering en digitale media, vrijwilligers die laaggeletterden begeleiden; deskundigen die helpen met digitale formulieren; een gratis juridisch spreekuur van de lokale advocatuur; een digitaal spreekuur en nog veel meer. De bibliotheek is een platform dat mensen in contact brengt met informatie, kennis, cultuur én met elkaar!.

Het profiel

Minimaal HBO/MBO+ of een vergelijkbaar niveau; sociaal en klantgericht; culturele en maatschappelijke interesses; vaardig met digitale en sociale media; kennis van/ervaring met presentatie en promotie. Ervaring met het werken met groepen strekt tot aanbeveling. 
De werktijden: In overleg of op afroep op maandag t/m zaterdag in de gemeenten Oost- en Weststellingwerf en Opsterland. 
De inschaling: conform de CAO Openbare Bibliotheken, afhankelijk van niveau en ervaring. 

Reageren: graag per e-mail tot uiterlijk 8 mei 2017 naar Bibliotheken Zuidoost Fryslân, afd. P&O
t.a.v. mw. Verhoeven vacatures@bzof.nl o.v.v. vacature BZOF. 

Lees meer op onze website www.bzof.nl/jouw-bibliotheken/vacaturesKlik hier om je uit te schrijven.