Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
twitter facebook pinterest

Beste bibliotheeklid,

U betaalt uw lidmaatschapsgeld op dit moment via acceptgiro. De acceptgiro zal in de toekomst verdwijnen en vanaf 1 januari 2019 geen geldige betaalmogelijkheid meer zijn. Dit duurt nog even, maar we brengen u graag alvast op de hoogte van de digitale factuur als nieuwe betaalmogelijkheid.

Hoe werkt een digitale factuur?

Als u kiest voor een digitale factuur ontvangt u via de e-mail een bericht over de betaling van uw lidmaatschap. Via een link in de e-mail wordt u verwezen naar Mijn Menu. Mijn Menu is uw persoonlijke menu en kunt u vinden op www.bzof.nl. Daar kunt u het openstaande bedrag bekijken en direct via iDEAL betalen.

Optimaal betaalgemak: automatische incasso

Wilt u zich aanmelden voor de digitale factuur? Volg dan deze stappen:
Stap 1: Ga in Mijn Menu naar ‘mijn gegevens’
Stap 2: Ga vervolgens naar ‘berichtvoorkeuren’ aan het eind van de pagina
Stap 3: Klik bij ‘contributie acceptgiro’ op ‘wijzigen’
Stap 4: Wijzig in het volgende scherm de voorkeur ‘contributie acceptgiro’ naar ‘e-mail’
Stap 5: Sla uw wijzigingen op en klaar!

Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar de betaling? Kies dan voor de automatische incasso. Met een automatische incasso machtigt u de Bibliotheek om het abonnementsgeld jaarlijks af te schrijven. Omdat voor deze machtiging uw handtekening nodig is, nodigen wij u graag uit in een van onze vestigingen.

Mogelijkheden Mijn Menu

In Mijn Menu kunt u snel uw betaling regelen en heeft u overzicht van alle transacties. Maar Mijn Menu heeft nog veel andere mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld zien welke titels u thuis heeft liggen en welke reserveringen er staan. Maar ook kunt u er een verlanglijst aanmaken, uzelf abonneren op nieuwe aanwinsten en uw eigen gegevens wijzigen.


Kijk op www.bzof.nl [http://www.bzof.nl/] voor meer informatie over de digitale factuur, de automatische incasso of Mijn Menu. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 0561-612623 of mailen naar klantenservice@bzof.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. Klik hier om je uit te schrijven.