Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
twitter facebook pinterest
Literaire avond met Jan Siebelink

Op donderdagavond 3 oktober vindt in De Skâns in Gorredijk een literaire avond plaats met schrijver Jan Siebelink, bekend van onder andere zijn bestseller Knielen op een bed violen. Arend Waninge, hoofdredacteur van de Sa!, zal met hem in gesprek gaan over zijn werk en zijn leven. Er is gelegenheid om boeken te kopen en deze te laten signeren.
U bent van harte welkom!

Een kaartje bestellen kan bij De Skâns: online of telefonisch: 0513-468600. Bent u lid van de bibliotheek? Bestel dan telefonisch, zodat de 2 euro korting kan worden verrekend. 
Deze literaire avond is een samenwerking van De Skâns, Planteyn Boeken Gorredijk en Bibliotheken Zuidoost-Fryslân. 

Donderdag 3 oktober 2019, 20.00 uur (met pauze)
Entree: € 15,-
Leden Bibliotheek:  € 13,- 
(incl. consumptie)

Over de schrijver
Jan Siebelink groeide op in een orthodox protestants milieu. Hij werd leraar Nederlands en Frans en studeerde in zijn vrije tijd Franse taal- en letterkunde. Hij schreef romans en verhalen. Vanaf het begin van zijn schrijversloopbaan speelt zijn jeugd een voorname rol in zijn werk. HIj schreef vele boeken, waaronder de bestseller Knielen op een bed violen. Dit laatste boek won de AKO-literatuurprijs en verkocht meer dan 800.000 exemplaren. Voor 2019 schreef hij het Boekenweekgeschenk: Jas van belofte.


Foto: Paul LevittonKlik hier om je uit te schrijven.