Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
twitter facebook pinterest
Kom 17 juli naar het zomerse Boekenfestival!

Pak je picknickkleed, neem wat lekkers mee, en kom woensdag 17 juli tussen 11.00 en 13.00 uur gezellig naar het Boekenfestival in de bieb! Zoek een plekje in het leescafé en doe mee aan de activiteiten: lekker lui(steren), lezen, boeken stapelen, puzzelen, knutselen. Er is gratis koffie, thee en limonade.

Alle kinderen van de basisschool en hun ouders/opa/oma/voogd zijn van harte welkom. Je kunt je opgeven bij de balie van de bibliotheek of via onze website. Het festival is in de bibliotheken van Oosterwolde, Gorredijk, Wolvega en Ureterp. 

Openingstijden

De hele zomer kun je terecht in de bibliotheek. Tijdens de bouwvak van 29 juli tot en met 17 augustus 2019 hebben wij aangepaste openingstijden.

Heel fijne vakantie!

App VakantieBieb

Lekker lezen in de vakantie? In de gratis app VakantieBieb staan 50 leuke e-books voor je klaar! Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. Download de app op je mobiel of tablet.

Luisterbieb

Met de LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken: ook onderweg, of op het strand. Download de gratis app voor tablet of smartphone. Veel luisterplezier!

E-books

Als je lid bent van de online Bibliotheek kun je elke 3 weken tot wel 10 e-books tegelijk lenen. Handig voor op vakantie! Je hebt de keuze tussen 22.000 titels, die je kunt lezen op je smartphone, tablet of e-reader.Klik hier om je uit te schrijven.